Decoration plan of connecting two rooms and one ro

2022-07-22
  • Detail

Building area: 47 square meters + 47 square meters = 94 square meters decoration features: This is a relatively creative small house decoration case. Originally, two 47 square meter single apartments were simply connected, but after 1 + 1, the effect is not as simple as 2. Connect the connected walls, decorate the left section into a personalized office space, and the right section is a living and rest section, which can be shared or independently owned by toilets, kitchens, office houses

building area: 47 square meters + 47 square meters = 94 square meters

decoration features: This is a relatively creative small apartment decoration case. Originally, two 47 square meter single apartments were simply connected, but after 1 + 1, the effect is not as simple as 2. Connect the connected walls, decorate the left section into a personalized office space, and the right section is a living and rest section, which can be shared or independently owned by toilets and kitchens. It's wonderful to have both office and residence

this set of 1 + 1 small apartment unit integrating office and living space is designed by the designer in combination with the needs of the market and taking full account of the two functions of the room. In the design process of combining the two sets of small units, the designer first made a strict division on the function of the section, but cleverly selected the transition area, which not only took care of the function of each section, but also took care of the privacy of the living room. The wall decorated with log materials has a free and rich SOHO nature, and the decoration style design is very personalized. On this basis, the designer also uses the magical effect of light and shadow to mobilize the small space vividly and flexibly, and the vision is also well extended in the alternation of space

[reception area] reception space is actually the host's own living room and entertainment area. Although it is located in the center of the office space on the left, it hardly smells like an office. The soft light brown fabric sofa, the combined tea table of the same color series, the colorful pillows and the abstract murals of the same color system clearly show the warmth of the happy nest. The warmth of home relieves the seriousness and pressure inherent in traditional office space

[office area] a small bar about one meter high leans casually on the left side of the sofa, which naturally separates the living room from the office space inside, but it does not affect the line of sight of the living room at all. In order to create a transparent sense of space, the bar is equipped with transparent orange lights, emitting a mysterious and attractive atmosphere. In order to better save space and position, and jump out of the mode of traditional office space, a slender desk made of the same material as the log wall is spread along the wall, and several computer chairs are scattered at will. In order to match the orange light shadow of the small bar, the designer designed a red light shadow effect on the zenith. The light of two warm colors is entangled, and slowly walks on the desktop, which has a passionate beauty, This is not so much a unique office space as a small bar hidden in an alley. Young people's thoughts are always erratic, and such an atmosphere may be more able to create work inspiration

[transition area] in order to better distinguish the office space on the left and the living space on the right, the designer raised the ground in the middle transition area, and all of them used wood floor materials. In order not to let the simple aisle waste space, another office space was ingeniously born. At the corner of the bedroom, the designer boldly used dark wood to create a wide desk, which can accommodate four employees who work face-to-face and place the corresponding computers, and the owner of the bedroom can also monopolize this "mountain". The light and shadow here choose a relatively bright white, pouring down from the zenith like stars, with calm and wise light

[living area] when designing these two small apartment units, in order to take care of the commonly used office space, the designer moved the middle part of the wall connected between the two units to the right living area. After obtaining the effect of wide office space, there is only a corridor less than two meters wide leading to the bathroom on the right side of the entrance, in addition to the original spacious and bright bedrooms in the living area. The bedroom cancels the design of the door and uses a curtain to replace the shelter. The wide floor glass brings sufficient lighting to the bedroom. The style of the bedroom also follows the color and tone of the office space, using red and orange light and shade and decorative drawings to find a balance

there is no waste on the walls of the corridor. The designer used the principle of space combination to create a large wall cabinet to find the best storage space for the residential area on the right, which was originally small. The wall on the right side of the door connects the kitchens of the two units into a slender corridor and dining area, which can be used as a rest area and drinking area for employees. Of course, it is also a good place for the owner to show his cupboard skills. The bathroom is also very spacious because it is connected by two sets of space. There is a cleaning area for employees, and there can also be a bathtub used by the owner independently. All functions are orderly in mutual integration and alternation

[

潍坊银屑病医院

武汉妇科医院

郑州外阴白斑医院

成都耳鼻喉医院

Copyright © 2011 JIN SHI